SUP- YOGA i Ekenäs

 Twitter Tweet Large 03

 

 

 

Vad är Sup-Yoga?

Sup-yoga är en rolig form av yoga som utförs på vattnet, på en sup bräda. SUP-brädan är väldigt stadig så man har förvånansvärt bra balans på den. 

Timmen är väldigt lugn och man behöver aldrig ha yogat eller SUPat förr. 

Så ge dig själv gåvan att pröva något nytt och kul i sommar och kom och joina en SUP-yoga klass! (Sim-kunskap är ett måste)
 

Hurdan Yoga är det?

Har du tighta muskler? Ont i ryggen? Spänningar i nacken? Det löser vi upp på SUP-Yogan. Yogan är lämplig för nybörjare och för längre hunna. Timmen är menad att vara en lugn stund för de som vill uppleva balans, mer rörelse i kroppen, minska smärtor i rygg och nacke och uppleva harmoni. När vi ännu till är på vattnet blir hela timmen en väldigt meditativ upplevelse, där vi upplever vattnets helande effekter. 

Så kom med och prova! Du behöver aldrig ha gjort yoga före, jag tar hand om dej! ^^

Var

Timmen hålls i Stallörs vattnet. Brädorna hämtas först från Ekenäs Motel Marine, Kammakaregatan 4-6. Där skriver man även en blankett om säkerhet, och sedan väljer man en SUP åt sig. Sedan tar man SUPen och kommer ner till stranden för att betala. 

 

När

Timmarna hålls på onsdagar datumen 31.5- 21.6 & 19.7- 16.8.2017

Det går två timmar, första kl. 16-17.00 och andra kl. 17.30- 18.30

Var på plats 30 min före timmen börjar. 

Det ryms 4 stycken på en timme, så man kan komma med sitt kompisgäng på en timme 😉

 

 

Hur

 Pris: 25 €/person (inklusive hyran för SUP)

Betalningen sker vid stranden, och man måste ha kontanter. 

Anmälningen görs tills: isabella.torner@gmail.com (max 4 deltagare)

Anmälningen måste ske innan kl. 10 på morgonen samma dag som timmen hålls. 

Timmen hålls om det är minst 2 anmälda.

Klädsel: Mjuka träningskläder & handduk + ombytes kläder ifall man tar ett dopp 😉

Skriv gärna till isabella.torner@gmail.com om man har frågor, 

eller ring 0403243787

Vad säger kunder om Sup-Yogan?

“BlissBella har något extra! Då hon lär ut SUP Yoga glömmer man alla måsten, alla prestationskrav och lyssnar bara på kroppen och är snäll mot den! 1 h flög iväg alldeles för snabbt och efteråt kändes kroppen mjuk, fri från spänning och allting kändes lättare. Jag hade glömt alla måsten, var mera medveten om nuet och gick hem med ett lugn i kroppen. Tack <3” – Meg S.

“Provade på SUP yoga för första gången med Isabella. Hon var en inspirerande och kunnig lärare som fick mig att bli väldigt ivrig på att träna SUP yoga regelbundet. Jag rekommenderar Isabellas klasser till alla som vill träna sin balans, rörlighet och till sådana som behöver ett härligt avkopplande träningspass.” – Annette L.

“Att gå ensam till en kurs man har noll erfarenhet eller kunskap om var jätte nervöst, men Bella fick mig direkt att känna mig bekväm och välkommen. Sup-yogan var rolig, avslappnad och positiv hela timmen igenom. Bella är en fantastisk instruktör, härlig person och jag kommer definitivt besöka hennes lektioner i fortsättningen” – Minni K.

Välkommen!

bliss-logo-sky